Ook Maithé reageert op slaande ruzie met Sean Dhondt en onthult of ze nog een koppel zijn Nieuws
Nieuws

Ook Maithé reageert op slaande ruzie met Sean Dhondt en onthult of ze nog een koppel zijn

Ook Maithé reageert op slaande ruzie met Sean Dhondt en onthult of ze nog een koppel zijn

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé zijn in het oog van een mediastorm terechtgekomen nadat Dag Allemaal beelden uitlekte van een slaande ruzie tussen de twee. "Hij slaapt elke dag met andere meisjes", roept Maithé op de beelden terwijl ze hem een rake klap geeft. Nu reageert ze voor het eerst op het gelekte filmpje.

Maithé deelde hetzelfde bericht op haar Instagrampagina als Sean Dhondt. "Uiteindelijk was het een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel", aldus hun gemeenschappelijke statement. Maar Maithé reageerde ook nog eens apart op haar Instagram Stories.

"Dag Allemaal: rioolpers. Grootste overdrijvers ooit. Heel grappig hoe alles gedramatiseerd wordt", aldus Maithé. "Wij gaan nu verder met onze ochtendwandeling", staat er te lezen bij een foto van Maithé en Sean op haar laatste Story. Daarmee wil ze duidelijk maken dat zij en Sean nog altijd een koppel vormen.

"Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen", staat er ook nog te lezen in het Instagrambericht.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws