Ook Jolien uit 'Big Brother' zwijgt niet meer en haalt uit naar medebewoners: "Dingen gebeurd die niet oké zijn" Nieuws
Nieuws

Ook Jolien uit 'Big Brother' zwijgt niet meer en haalt uit naar medebewoners: "Dingen gebeurd die niet oké zijn"

Ook Jolien uit 'Big Brother' zwijgt niet meer en haalt uit naar medebewoners: "Dingen gebeurd die niet oké zijn"

De vete tussen de bewoners van 'Big Brother' blijft nazinderen. Eerder haalde Charlotte al uit naar Jolien en Bart nadat ze te weten kwam dat ze meermaals achter haar rug hadden gepraat. Nu reageert de West-Vlaamse Jolien, die uiteindelijk derde werd, in Flair voor het eerst op de heisa.

"Als ik erop terugkijk, dan is 'Big Brother' het mooiste avontuur dat ik ooit heb meegemaakt", steekt Jolien van wal. "Ik zou het zo weer opnieuw doen", aldus de West-Vlaamse blondine. Al was natuurlijk niet alles rozengeur en maneschijn.

"Er zijn dingen gebeurd die niet allemaal oké zijn", zegt Jolien. "Dat is ook eigen aan het programma. De kijkers vergeten vaak dat je daar echt opgesloten zit", legt ze uit. Jolien beseft ook dat ze verkeerde dingen gezegd heeft. "Ik heb ook dingen gedaan en gezegd waar ik eigenlijk niet goed bij stilstond op dat moment. Absoluut niet uit slechte wil, maar als je daar zo lang zit, zie je de dingen anders dan ze op televisie overkomen", aldus Jolien.

Maar ze is ook niet mals voor haar medebewoners. "Ik denk dat ik zeker niet de enige ben die iets gezegd heeft wat niet mooi was", vindt Jolien. "Elke kandidaat heeft sowieso dingen gedaan of gezegd die niet door de beugel kunnen", aldus de blondine. Toch kijkt ze vooral positief terug op haar 'Big Brother'-avontuur. "Ik ben echt trots op mezelf en wat ik bereikt heb", besluit Jolien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws