Ongezien drama in ‘Boer zkt Vrouw’: boer Raphaël neemt ingrijpend besluit na explosieve ruzie  Nieuws
Nieuws

Ongezien drama in ‘Boer zkt Vrouw’: boer Raphaël neemt ingrijpend besluit na explosieve ruzie 

Ongezien drama in ‘Boer zkt Vrouw’: boer Raphaël neemt ingrijpend besluit na explosieve ruzie 

Afgelopen zondag liepen de gemoederen hoog op in 'Boer zkt Vrouw'. Zo kwam het bij hoefsmid Raphaël tot een felle ruzie tussen de overgebleven dames. De bom barstte zo hard dat zelfs presentatrice Dina Tersago moest ingrijpen.

Wat een gezellige avond moest worden tussen boer Raphaël en zijn drie vrouwen eindigde in een drama. Tijdens dat gezellige onderonsje had Raphaël volgens Katrijn en Jolyn namelijk alleen maar oog voor Jasha. Toen Jolyn daarna ontdekte dat Jasha de nacht had doorgebracht in Raphaël zijn caravan barstte de bom.

De volgende ochtend stonden Jolyn en Katrijn klaar met hun koffers om te vertrekken. Presentatrice Dina Tersago werd opgetrommeld als verzoener. Maar helaas kon ook dat niet meer baten. Zo nam hoefsmid Raphaël aan het einde van de aflevering een zeer drastisch besluit.

Hij liet Jolyn en Katrijn namelijk vertrekken. “Mentaal is het echt zwaar. Daarom zou ik graag Jasha beter leren kennen. Gewoon jij en ik. Dat meen ik echt oprecht", aldus Raphaël. Waarop Dina hem nog vroeg of hij de andere kandidaten toch geen kans meer wilde geven. "Ik zie geen andere oplossing meer. Nee, ik heb genoeg gezien", klonk het vastberaden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws