Omstreden rapper Lil Kleine is bijna onherkenbaar: “Lil Zwijn” Nieuws
Nieuws

Omstreden rapper Lil Kleine is bijna onherkenbaar: “Lil Zwijn”

Omstreden rapper Lil Kleine is bijna onherkenbaar: “Lil Zwijn”

Lil Kleine is terug van weggeweest. Nadat hij besloot om even niet meer op te treden, staat hij nu terug op de planken. Echter valt iedereen meteen iets op.

De Nederlandse rapper Lil Kleine leefde even onder de radar. Eerder dit jaar lekten er beelden uit waarop hij zijn ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Die beelden zorgden voor veel kritiek, waardoor Lil Kleine besloot om even niet meer op te treden.

Ondanks dat Lil Kleine bijna niet meer geboekt wordt in Nederland, heeft hij toch enkele shows in het buitenland op de planning staan. Zo ook in ons land, waar hij vorige week nog optrad. Die passage zorgt nu echter voor veel harde opmerkingen.

Zo is hij wat aangekomen en daardoor zijn mensen erg hard voor hem. “Vetzak”, “Een extra laagje voor in de winter” en “Leven zonder coke doet wonderen”, klinkt het. Ook verzinnen enkelen een nieuwe artiestennaam voor hem. “Lil Speknek”, “Big Kleine”, “Lil Bacon” en “Lil Vetvlek”, wordt er gereageerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws