Om stil van te worden: Ellen Callebout en Gert Verhulst erg aangedaan door triest overlijden Nieuws
Nieuws

Om stil van te worden: Ellen Callebout en Gert Verhulst erg aangedaan door triest overlijden

Om stil van te worden: Ellen Callebout en Gert Verhulst erg aangedaan door triest overlijden

In oktober moesten Ellen Callebout en Gert Verhulst afscheid nemen van hun hond Marcel. Over dat pijnlijke verlies vertellen de twee nu meer in de laatste aflevering van ‘De Verhulstjes’ en Ellen kan haar tranen niet bedwingen.

“Hij was al twee jaar ziek, eigenlijk sinds het prille begin van ‘De Verhulstjes’. Mensen hebben dus zijn hele ziekteverloop van dichtbij kunnen volgen”, vertelde Ellen Callebout vlak na het overlijden van haar hond Marcel. Nu, enkele maanden later, praat ze samen met Gert Verhulst openlijk over deze moeilijke periode.

In de vorige aflevering van ‘De Verhulstjes’ kregen we al het laatste tv-optreden van Marcel te zien. In de allerlaatste aflevering van het seizoen doen de baasjes nog een emotionele getuigenis. “Ja, Marcel was op hé… Het was echt gedaan”, vertelt Gert. De viervoeter heeft afgezien van een operatie en begon daarna flink te vermageren. “Dan is hij zelfs gestopt met eten”, klinkt het.

“Ik heb alles geprobeerd: biefstuk, bloedworst, omelet…”, gaat Ellen verder. Vervolgens breekt ze in tranen uit. “Ik heb er wel vrede mee dat hij in zijn slaap is gestorven en dat wij die beslissing niet hebben moeten nemen”, zegt ze al snikkend. “Hij heeft gevochten als een beer. Ik ben superfier op hem”, besluit Ellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws