Olga Leyers speelt haar troeven uit in bijzonder strakke outfit: "Misschien topje maat groter kopen" Nieuws
Nieuws

Olga Leyers speelt haar troeven uit in bijzonder strakke outfit: "Misschien topje maat groter kopen"

Olga Leyers speelt haar troeven uit in bijzonder strakke outfit: "Misschien topje maat groter kopen"

Olga Leyers toont wat ze in huis heeft. De jongere zus van Ella Leyers draagt namelijk een heel speciale outfit.

Olga Leyers, de jongste dochter van Jan Leyers, is momenteel terug te zien op tv in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Haar passage heeft al heel wat stof doen opwaaien, want samen met Danira Boukhriss speelde ze Bart Cannaerts naar huis. Hij verbrak bijna het record van haar oudere zus Ella.

Olga en Danira kregen heel wat kritiek op de manier waarop ze tegen Bart deden, maar dat is niet het enige waarover gesproken wordt. Ook de outfits die Olga draagt in het programma krijgen veel reacties. Op haar Instagrampagina deelt ze nu een foto waarop ze poseert in de rode zetel van ‘De Slimste Mens’.

Op het plaatje draagt ze een felroze broek en een bijzonder wit topje. Het topje is wel erg strak en laat heel wat bloot zien. Haar volgers laten direct weten wat ze denken van haar outfitkeuze. “Hot”, “Goei topje”, “Ondeugend” en “Ziet eruit alsof het 3 maten te klein is. Jennifer Heylen laat weten dat ze fan is. “Gorgeous girl”, reageert ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws