Olga Leyers laat Instagram bijna ontploffen met foto in zeer bloot jurkje: "Hallo kroket" Nieuws
Nieuws

Olga Leyers laat Instagram bijna ontploffen met foto in zeer bloot jurkje: "Hallo kroket"

Olga Leyers laat Instagram bijna ontploffen met foto in zeer bloot jurkje: "Hallo kroket"

Op dinsdag 25 oktober ging 'Zillion', de film over de legendarische Antwerpse discotheek Zillion van Robin Pront, in première in Antwerpen. Daar waren uiteraard ook massaal veel bekende Vlamingen aanwezig. Een daarvan was Olga Leyers en die had wel een heel uitdagende outfit aan.

Bekend Vlaanderen zakte dinsdagavond in groten getale af naar de première van ‘Zillion’ in Antwerpen. Daarin vertolken Matteo Simoni en Charlotte Timmers de hoofdrol. Ook Olga Leyers was aanwezig op de première.

De zus van Ella Leyers deelde nu ook een foto van de outfit die ze droeg op de première. "Zillion time", schreef ze erbij. Op de foto zien we dat Olga een gewaagde zwarte jurk draagt. Al valt die wel enorm in de smaak bij haar volgers.

Zij reageren massaal op de sexy foto. “Moordgriet”, “Knapperd”, “Wat een topwijf”, “Je ziet er prachtig uit”, “Zo knap”, “Jouw figuur”, “Hallo kroket” en “Vamp”, klinkt het in de commentaren onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws