Olga Leyers is in het huwelijksbootje gestapt: zus Billie deelt prachtige beelden van bijzondere trouwdag Nieuws
Nieuws

Olga Leyers is in het huwelijksbootje gestapt: zus Billie deelt prachtige beelden van bijzondere trouwdag

Olga Leyers is in het huwelijksbootje gestapt: zus Billie deelt prachtige beelden van bijzondere trouwdag

Olga Leyers is afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met haar 18 jaar oudere vriend, Giancarlo Angeletti. Op Instagram heeft haar zus Billie nu enkele wondermooie beelden gedeeld van hun trouwdag.

Kort nadat Ella Leyers haar verloving met Rik Verheye aankondigde, maakte ook zus Olga (25) bekend dat haar vriend, modeontwerper Giancarlo Angeletti (43), voor haar op de knie was gegaan. De huwelijksdatum hielden ze toen liever geheim, maar afgelopen weekend was het al zover.

Zo is Olga Leyers op zaterdag 8 april in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Giancarlo. De twee tortelduifjes vormen inmiddels al zo'n drie jaar een koppel. Op Instagram hebben enkele genodigden nu ook verschillende foto's gedeeld van hun huwelijksdag.

Zo postte onder andere haar oudere zus Billie enkele prachtige beelden op haar sociale media. Daarop zien we de vier zusjes Leyers samen breedlachend poseren voor de camera. Op de beelden is ook te zien dat onder andere Bart Peeters te gast was op het huwelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws