Olga Leyers en haar 18 jaar oudere vriend maken heuglijk nieuws bekend: "Héél snel" Nieuws
Nieuws

Olga Leyers en haar 18 jaar oudere vriend maken heuglijk nieuws bekend: "Héél snel"

Olga Leyers en haar 18 jaar oudere vriend maken heuglijk nieuws bekend: "Héél snel"

Eind vorig jaar kwam er opvallend nieuws naar buiten over Olga Leyers en haar vriend Giancarlo Angeletti. Zo raakte bekend dat ze al zo’n twee jaar verloofd zijn. Nu heeft het koppel opnieuw prachtig nieuws te melden.

Gisteren vond in Antwerpen de heropening plaats van Bar Capitale. Olga Leyers en Giancarlo Angeletti hebben nieuwe wind laten blazen door het interieur en de keuken van de bekende zaak en dat werd uitgebreid gevierd. In een nieuw interview met Het Laatste Nieuws vertelt het koppel meer over dat grote project, maar ze moesten ook nog wat kwijt over hun verloving. “We trouwen binnenkort”, klinkt het enthousiast.

De tortelduifjes zijn al een hele tijd verloofd, maar dat nieuws kwam pas naar buiten toen zus Ella Leyers haar verloving met Rik Verheye bekendmaakte. Ella en Rik zijn intussen uit elkaar, maar tussen Olga en Giancarlo is het nog steeds dikke liefde. Veel wil het koppel nog niet kwijt over hun huwelijk, maar ze verklappen wel dat het feest niet zal plaatsvinden in Bar Capitale.

“We vieren het in restaurant Pompidou”, verklapt de achttien jaar oudere mode-ontwerper. Pompidou is de andere zaak van de eigenaars van Bar Capitale. Geen Italiaans menu dus op het trouwfeest van Olga en Giancarlo, maar wel Vlaamse en Franse gerechten. “Ik mag dan wel roots hebben in Noord-Italië, ik hou gewoon van echt eten”, aldus de vriend van Olga.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws