Nuria uit 'Blind Getrouwd' ziet er plots helemaal anders uit: "Oh nee ... niet geslaagd!" Nieuws
Nieuws

Nuria uit 'Blind Getrouwd' ziet er plots helemaal anders uit: "Oh nee ... niet geslaagd!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' ziet er plots helemaal anders uit: "Oh nee ... niet geslaagd!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' stapte ondertussen al 7 jaar geleden in het huwelijksbootje met haar man Stijn. Inmiddels heeft het koppel ook al twee zoontjes. Nu ging de 'Blind Getrouwd'-deelneemster voor een compleet nieuwe look.

Nuria uit 'Blind Getrouwd' gaat normaal door het leven met donkerbruine lokken, maar daar is nu verandering in gekomen. Zo koos Nuria voor het eerst voor een honingblonde coupe. Ze deelde het resultaat ook op haar Instagrampagina.

En haar nieuwe look kan zowel op lof als op kritiek rekenenen. Zo zijn er heel wat volgers die haar make-over niet geslaagd vinden. “Je was mooier met zwart”, “Oh nee … sorry, niet geslaagd!”, “Geen fan”, “Ik had je bijna niet herkend”, “Donker was beter” en “Je natuurlijke haarkleur is veel mooier”, klinkt het in de reacties onder de foto.

Gelukkig zijn er ook heel wat volgers die het resultaat wel geslaagd vinden. “Wauw”, reageerde 'Blind Getrouwd'-kandidate Laura Lieckens. Daarnaast kreeg ze nog heel wat complimenten. “Staat je megamooi”, “Mooie metamorfose”, “Zo laten! Het is heel mooi”, “Een geslaagde verandering” en “Prachtig”, zijn maar enkele van de positieve commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws