Nuria uit 'Blind Getrouwd' pronkt met goedgevulde boezem in sexy, doorschijnende lingerie: "Love it!" Nieuws
Nieuws

Nuria uit 'Blind Getrouwd' pronkt met goedgevulde boezem in sexy, doorschijnende lingerie: "Love it!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' pronkt met goedgevulde boezem in sexy, doorschijnende lingerie: "Love it!"

Nuria Gilizintinova verrast al haar volgers met een pikant plaatje op Instagram. Zo poseert ze in een wit lingeriesetje en ze laat weinig aan de verbeelding over.

Nuria Gilizintinova kennen we nog van het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke en na zeven jaar zijn ze nog steeds getrouwd. Nuria en Stijn hebben ook al twee kindjes samen gekregen. Sinds hun deelname aan het programma zijn ze ook bekend geworden op sociale media.

Daarom promoot Nuria nu ook een lingeriesetje van een bekend lingeriemerk. De ‘Blind Getrouwd’-ster deelt twee gewaagde foto’s op haar Instagrampagina waarop ze een witte, doorschijnende beha draagt. Op de plaatjes zet ze haar goedgevulde boezem in de schijnwerpers. “Ik heb een zwak voor witte lingerie”, schrijft ze erbij.

In de commentaren laten Nuria's volgers weten dat ze er geweldig uitziet. “En ik een zwak voor vrouwen die witte lingerie dragen”, “Bom”, “Babe”, “Wauw, wat een geweldige vrouw”, “Wauw zeg, knap”, “Schoon”, “Staat je prachtig” en “Jij bent zo’n prachtvrouw”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws