Nuria uit 'Blind Getrouwd' neemt drastisch besluit na huwelijkscrisis: "Zonder Stijn" Nieuws
Nieuws

Nuria uit 'Blind Getrouwd' neemt drastisch besluit na huwelijkscrisis: "Zonder Stijn"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' neemt drastisch besluit na huwelijkscrisis: "Zonder Stijn"

Nuria en Stijn leerden elkaar kennen via 'Blind Getrouwd'. Inmiddels is het koppel al zeven jaar getrouwd, maar de laatste maanden ging het niet zo goed met het koppel. Ze hebben naar eigen zeggen last van de seven year itch. Daarom heeft Nuria nu een drastisch besluit genomen over hun huwelijk.

"Afgelopen zomer vielen er op vakantie veel woorden. En de weken daarna waren ook heftig", vertelt Nuria deze week openhartig in Story. "Ik voel de seven year itch heel erg", aldus Nuria. Ze is ook tot het besef bekomen dat ze nooit iets voor zichzelf doet sinds dat ze mama is. En daar wil ze nu verandering in brengen.

"Ik verwacht van mezelf dat ik altijd moet klaarstaan voor mijn kinderen en man. Maar dat wil ik niet meer. Ik wil geen sleur meer, ik wil léven", vertelt Nuria. Daarom heeft ze beslist om haar 35ste verjaardag zonder Stijn te vieren.

“Ik ga op weekend met twee vriendinnen in Nederland", vertelt Nuria. "Ik heb het gewoon nodig om iets voor mezelf te doen. Ik wil de routine in ons huwelijk doorbreken", aldus de 'Blind Getrouwd'-kandidate. Al wil ze wel nog kwijt dat zij en Stijn absoluut niet denken aan een scheiding. "Stijn is the one. We zijn echt een geoliede machine, ik zie hem supergraag", besluit Nuria.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws