Noureddine Farihi belandde in diep dal na plotse ontslag bij 'Thuis': "Zeer slecht moment" Nieuws
Nieuws

Noureddine Farihi belandde in diep dal na plotse ontslag bij 'Thuis': "Zeer slecht moment"

Noureddine Farihi belandde in diep dal na plotse ontslag bij 'Thuis': "Zeer slecht moment"

Noureddine Farihi is op 65-jarige leeftijd overleden. Hij was vooral bekend van zijn rol als 'Mo' in 'Thuis'. Die rol speelde hij al van 1999, tot er in 2011 abrupt een einde aan kwam. Dat ontslag kwam ook zeer ongelukkig voor de acteur.

Noureddine Farihi speelde al 12 jaar de rol van 'Mo' in 'Thuis' toen hij onverwacht zijn ontslag kreeg. Zijn personage en dat van Merel De Vilder (Bianca) verdwenen plots uit de reeks toen ze naar Marokko vertrokken.

“Na een opname kregen Merel De Vilder (Bianca) en ik koudweg te horen dat het ‘Thuis’-verhaal voor ons stopte en dat ze nieuwe figuren wilden introduceren”, zei Noureddine daar toen over in Dag Allemaal. "Iets waar ik begrip voor had. Maar ‘t was toch een ijskoude douche", aldus de acteur.

Hij vond vooral de manier waarop heel erg. "Waar ik het meest van schrok, was dat we aan de deur werden gezet zonder enig overleg", vertelde de acteur. "Ik was héél ontgoocheld.” Bovendien kwam zijn ontslag op een zeer slecht moment. Farihi had net een zoon, Anwar, gekregen. Zijn vaste inkomen viel weg en hij moest toen een tijd stempelen.

Andere rollen

Gelukkig zorgde zijn rol in 'Thuis' er wel voor dat hij later nieuwe opdrachten kreeg. Zo was hij onder andere nog te zien in ‘Chaussée d’Amour’, ‘Danni Lowinski’ en ‘Nachtwacht’. In 2017 was hij nog te zien in ‘Patser’ van Adil El Arbi en Billal Fallah.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws