"Nooit gedacht": Jitske Van de Veire en haar partner Dym verklappen meer over hun droomhuwelijk Nieuws
Nieuws

"Nooit gedacht": Jitske Van de Veire en haar partner Dym verklappen meer over hun droomhuwelijk

"Nooit gedacht": Jitske Van de Veire en haar partner Dym verklappen meer over hun droomhuwelijk

Jitske Van de Veire zal binnenkort in het huwelijksbootje stappen met haar vriendin Dym. Aan Het Laatste Nieuws vertelt de dochter van radiopresentator Peter Van de Veire openlijk over hun verloving én hun trouwplannen.

“Ja, voor altijd”, schreef Jitske Van de Veire op Instagram onder een foto van haar prachtige verlovingsring. Zo maakte de dochter van Peter Van de Veire even geleden bekend dat haar vriendin Dym haar ten huwelijk heeft gevraagd. De tortelduifjes vormen al meer dan twee jaar een koppel en ze zijn duidelijk klaar voor de volgende stap.

In ‘De 16 vragen van De Wachter’ onthult Jitske nu dat trouwen een grote droom is van haar. “En dat doen we binnenkort”, klinkt het enthousiast. “Ik had tot twee jaar geleden nooit gedacht dat ik ooit zou trouwen. Waarom zou ik ook?”, zegt ze. Echter veranderde dat compleet toen ze Dym leerde kennen. “Ineens voelde ik het wél”, geeft ze toe.

Ook vertelt ze meer over hun romantische verloving. “Ze heeft me gevraagd op een intiem, mooi moment. Geen toeters en bellen, alleen wij twee”, aldus Jitske. Wanneer de twee in het huwelijksbootje zullen stappen, is nog niet duidelijk. “We hebben nog geen datum, maar wat we wel al weten, is dat het iets in heel kleine kring moet worden”, verklapt ze. “De ringen zijn besteld, we zien wel”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws