Noodlot slaat toe bij Bart Cannaerts en zijn vriendin: “Ik moet ermee leren leven” Nieuws
Nieuws

Noodlot slaat toe bij Bart Cannaerts en zijn vriendin: “Ik moet ermee leren leven”

Noodlot slaat toe bij Bart Cannaerts en zijn vriendin: “Ik moet ermee leren leven”

Vijf jaar geleden werden Bart Cannaerts en zijn vriendin de trotse ouders van een dochtertje via in-vitrofertilisatie (ivf). Hun droom voor een tweede kindje hebben ze moeten opbergen. “Het is ons niet gegund”, klinkt het.

“Alle clichés die je hoort over het vaderschap blijken waar te zijn”, zegt Bart in het Belang Van Limburg. “Vooral het concept ‘onvoorwaardelijke liefde’ heeft voor mij nu een definitieve betekenis gekregen.”

“Ik besef dat dit misschien hard overkomt bij mijn vriendin, maar de onvoorwaardelijke liefde die ik voel voor mijn dochter is een gevoel dat ik vroeger niet kende”, zegt hij. “Ik zie mijn vriendin ook graag, hé. Maar de liefde die je voelt voor je kind is van een andere orde.”

Een tweede kindje komt er niet. “Nee, dat is een uitgemaakte zaak”, aldus de komiek. “We hebben onze dochter te danken aan ivf en hebben heel veel moeite gedaan om nog een tweede kind te krijgen, maar dat is ons niet gegund. Oké, niet dan, natuur.”

“Ik ben me ervan bewust dat ik ontzettend veel chance heb gehad in het leven: alles is me voor de wind gegaan”, zegt Bart nog. “Behalve dit stukje dan en daar moet ik mee leren leven. Maar ik ben natuurlijk wel enorm dankbaar dat onze dochter er is.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws