Na haar pijnlijke relatiebreuk met Rik Verheye: Ella Leyers is furieus en laat van zich horen op Instagram Nieuws
Nieuws

Na haar pijnlijke relatiebreuk met Rik Verheye: Ella Leyers is furieus en laat van zich horen op Instagram

Na haar pijnlijke relatiebreuk met Rik Verheye: Ella Leyers is furieus en laat van zich horen op Instagram

De Vlaamse showbizzwereld is helaas weer een koppel armer. Na een relatie van amper zes maanden zijn Ella Leyers en Rik Verheye alweer uit elkaar. Op haar Instagramverhaal laat Ella Leyers nu weten dat ze erg boos is.

Het sprookje tussen Ella Leyers en Rik Verheye is alweer voorbij. De twee vormden een halfjaar een koppel en waren ook al enkele maanden verloofd. “We gaan er niet verder over communiceren en willen ons concentreren op ons werk”, vertelde Rik Verheye eerder over zijn breuk met Ella Leyers aan Het Laatste Nieuws.

Ella Leyers reageerde niet op de breuk. Maar op Instagram heeft 'De Ideale Wereld'-presentatrice wel opnieuw van zich laten horen. Zo is Ella momenteel razend. Ze werd namelijk het slachtoffer van oplichters. Haar naam wordt momenteel misbruikt om reclame te maken voor dieetpillen.

Op haar Instagramverhaal deelde ze ook enkele voorbeelden. Daarop is bijvoorbeeld te zien dat iemand een vals Facebookprofiel heeft aangemaakt van de actrice om dieetpillen te promoten. Daarbij werd zelfs een foto gebruikt van haar en het dochtertje van haar goede vriendin Clara Cleymans. "Omg, stop!", schrijft Leyers. "Ik weet niets over dieetpillen. Het enige dieet dat ik ken is het FDH-dieet: Fret Den Helft", schreef ze er nog al grappend bij.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws