Nieuwe foto van prinses Amalia lokt heel wat harde kritiek uit: "Wat staat ze er schaapachtig op!" Nieuws
Nieuws

Nieuwe foto van prinses Amalia lokt heel wat harde kritiek uit: "Wat staat ze er schaapachtig op!"

Nieuwe foto van prinses Amalia lokt heel wat harde kritiek uit: "Wat staat ze er schaapachtig op!"

Het kerstkaartje van de Nederlandse koninklijke familie zorgt voor heel wat commotie. Niet alleen de hond van de familie wordt door het slijk gehaald, ook prinses Amalia krijgt heel wat nare opmerkingen te verduren.

Enkele dagen geleden hebben de Nederlandse royals hun kerstkaartje de wereld ingestuurd. Op het kaartje krijgen we ook een nieuwe foto van de familie te zien. Zo poseren koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima samen met hun drie dochters voor de camera en ook hun hondje is van de partij.

“Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2023”, klinkt het. Echter hebben veel mensen niets goeds te zeggen. Zo hebben ze commentaar op hun hond die er onverzorgd uitziet, maar ook prinses Amalia moet eraan geloven. “Jammer dat onze kroonprinses er wat schaapachtig opstaat”, klinkt het onder meer.

Dat is niet het enige wat ze te zeggen hebben over haar verschijning. Amalia draagt namelijk een jurk van het merk ASOS en dat is volgens enkelen toch wat goedkoop. Zij vinden dat Amalia als troonopvolgster iets meer klasse- en stijlvol voor de dag moet komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws