Nieuw seizoen 'Boer zkt Vrouw' wordt heftigste ooit volgens Dina Tersago: "Ik dacht dat ik alles al gezien had" Nieuws
Nieuws

Nieuw seizoen 'Boer zkt Vrouw' wordt heftigste ooit volgens Dina Tersago: "Ik dacht dat ik alles al gezien had"

Nieuw seizoen 'Boer zkt Vrouw' wordt heftigste ooit volgens Dina Tersago: "Ik dacht dat ik alles al gezien had"

Nu zondag 19 februari is het eindelijk zover: dan gaat het gloednieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd' van start op VTM. En dat belooft alvast een erg heftig seizoen te worden.

De identiteit van de deelnemers bleef tot nu toe geheim, maar daar komt binnenkort verandering in. Op zondag 19 februari worden Raphaël (26), Cathy (37) en Stef (28) voorgesteld aan zowel hun dates als de kijkers thuis. In de tweede aflevering op 26 februari is het de beurt aan Kevin (28) en Jef (33).

Maar dit jaar belooft een enorm heftig seizoen te worden met keuzemomenten die niet verlopen zoals gepland, beslissingen waarop wordt teruggekomen en een gespannen sfeer op de boerderijen. "Boeren en de liefde, na al die jaren blijven ze mij verbazen", vertelt presentatrice Dina Tersago daarover in een persbericht.

"Net op het moment dat ik dacht dat ik alles al gezien had, kwam ik Cathy, Stef, Jef, Raphaël en Kevin tegen. Ik moet eerlijk bekennen dat het deze keer niet van een leien dakje liep", geeft Dina toe. "Ik heb mijn peren gezien. Maar ik weet zeker, op elk potje past een dekseltje", besluit de presentatrice. Het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' is vanaf zondag 19 februari om 19.55 uur te zien bij VTM en VTM GO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws