ShowbizzTime

Nieuw personage in 'Familie' is de dochter van Vanessa: "Dit gaat er gebeuren tussen mij en haar"

Cyra Gwynth (VTM)
I Foto: VTM I
door Redactie

Er maakt een nieuw personage haar intrede in ‘Familie’. Cyra Gwynth zal de rol van Yoko vertolken. Dat is de mysterieuze dochter van Vanessa.

“Om te beginnen: ge hebt een dochter”, vertelde Mathias afgelopen vrijdag tegen Vanessa. “Ze is terechtgekomen in een zeer goed pleeggezin, maar die mensen zijn gestorven in een auto-accident toen zij 5 jaar was. Daarna is ze geplaatst in verschillende gezinnen, maar dat was nooit een goede match. Toen ze 11 was, is ze in een instelling terechtgekomen. Daar is ze moeten blijven tot haar 18de.”

“Doordat Yoko al van jongs af aan vooral op zichzelf is aangewezen, staat ze op haar eigen benen”, vertelt Cyria over haar rol. “Ze is assertief, gedraagt zich stoer en komt op voor zichzelf. Door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk, gedraagt ze zich soms provocerend en kan ze grof uit de hoek komen.”

“Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil”, vervolgt ze. “Wie moeite doet om door haar muur te breken, krijgt een andere Yoko te zien. Een uitdagende maar vooral heel toffe rol om te mogen spelen en waarmee ik mijn eerste stappen in de acteerwereld zet. De eerste dagen op de set waren bijzonder fijn en leerrijk. Het verhaal tussen Yoko en Vanessa zal de komende weken nog heel wat in beweging zetten. Want de vraag is natuurlijk of moeder en dochter elkaar zomaar aanvaarden na wat er vroeger is gebeurd.”

Laatste nieuws