"Nieuw hoofdstuk": Tinne Oltmans verrast iedereen met nieuwe look en ziet er bijna onherkenbaar uit Nieuws
Nieuws

"Nieuw hoofdstuk": Tinne Oltmans verrast iedereen met nieuwe look en ziet er bijna onherkenbaar uit

"Nieuw hoofdstuk": Tinne Oltmans verrast iedereen met nieuwe look en ziet er bijna onherkenbaar uit

Surprise! Tinne Oltmans ziet er plots helemaal anders uit. De actrice heeft een bezoekje aan de kapper gebracht en op haar Instagrampagina laat ze nu het resultaat zien. Haar volgers laten meteen weten wat zij van haar nieuwe coupe vinden.

Tinne Oltmans is vooral bekend geworden door haar rol als Lisa in de gelijknamige telenovelle. Nu de opnames van ‘Lisa’ zijn afgelopen, kan de actrice ook eindelijk haar look veranderen. En daar laat ze duidelijk geen gras overgroeien. Op haar Instagrampagina toont ze namelijk een drastische verandering.

Zo is ze naar de kapper geweest en daar heeft ze gekozen voor een gewaagde en pittige coupe die ook wel een reverse money piece wordt genoemd. Op de nieuwe selfies krijgen we te zien dat Tinne nu een blonde bovenlaag en een koperkleurige basis heeft. “Nieuw hoofdstuk”, schrijft ze nog onder de plaatjes.

Gedurfd

Haar volgers laten alvast weten dat ze fan zijn van dit bijzondere kapsel. “OMG, je ziet er geweldig uit”, “Ja hallo”, “Amai, da’s knap”, “Nice”, “Beauty, staat je goed”, “Wauw”, “OMG, zo mooi”, “Damn”, “Cool”, “Jij bent zo ongelofelijk mooi”, “Het staat jou zo goed”, “Hard” en “Prachtig”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws