"Niet normaal, zo mooi!": Liese uit 'Big Brother' doet Instagram bijna crashen nadat ze uit de kleren gaat Nieuws
Nieuws

"Niet normaal, zo mooi!": Liese uit 'Big Brother' doet Instagram bijna crashen nadat ze uit de kleren gaat

"Niet normaal, zo mooi!": Liese uit 'Big Brother' doet Instagram bijna crashen nadat ze uit de kleren gaat

Liese Luwel eindigde in 2021 op de derde plek in ‘Big Brother’. Sindsdien is ze ook een veelgevraagd lingeriemodel. Op Instagram laat ze haar volgers nu meegenieten van enkele prachtige kiekjes van haar meest recente fotoshoot.

Vorig jaar maakte Liese Luwel het vreselijke nieuws bekend dat ze lijdt aan multiple sclerose (MS). Dat is een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel. Gelukkig kan de 'Big Brother'-finaliste met de juiste medicatie en behandelingen momenteel een relatief normaal leven leiden.

Zo klust Liese ook regelmatig bij als model. Onlangs had ze een uitgebreide fotoshoot voor de lingeriemerk Intimissimi. Op Instagram deelde ze nu een prachtig kiekje van die modeshoot.

Daarop zien we Liese in een oranje lingeriesetje poseren op een picknickdekentje in het gras. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. "Niet normaal, zo mooi!”, reageert ‘Big Brother’-deelneemster Kitty Mager. “Wow!”, “Prachtig!”, “Zeer mooi!”, “Knappe verschijning”, “Wauw!”, “Hoe knap kan je zijn” en “Sexy!”, lezen we ook nog in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws