Niels Destadsbader wil wat kwijt aan Rik Verheye na nieuws over 'Nonkels' Nieuws
Nieuws

Niels Destadsbader wil wat kwijt aan Rik Verheye na nieuws over 'Nonkels'

Niels Destadsbader wil wat kwijt aan Rik Verheye na nieuws over 'Nonkels'

Vanavond vindt de seizoensfinale van 'Nonkels' plaats en zopas raakte ook bekend dat de populaire fictiereeks een tweede seizoen krijgt.

"De respons was absoluut overweldigend", vertelt Rik Verheye, ook wel bekend als nonkel Willy, aan Het Laatste Nieuws. "Van quotes die ons werden nageroepen tot een uitpuilende mailbox met foto’s van volgens Carine correct geserveerde - zoals twee halve maantjes - pannenkoeken."

"Om maar te zwijgen van hilarische selfies met de grasgroene Porsche van Nonkel Willy en de vele foto’s van een random lap kunstgras. Hoe zalig is dat?!", aldus een enthousiaste Rik Verheye. En Rik is niet de enige die uitgelaten is.

Ook heel wat BV's zijn enorm opgetogen dat er nog een tweede seizoen komt. Zo reageerde onder andere Niels Destadsbader met "Machtig!!!" en een hartje op de post van Rik Verheye dat er nog een seizoen aankomt. Ook Domique Persoone, Justine De Jonckheere en Conner Rousseau reageerden laaiend enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws