ShowbizzTime

Niels Destadsbader reageert voor het eerst op kritiek: "Veel dingen gelezen die niet waar zijn"

Niels Destadsbader
I Foto: Photonews I
door Redactie

Niels Destadsbader kreeg het sinds zijn overstap naar de VRT hard te verduren. Hij kreeg heel wat bagger over zich heen omdat hij een van de grootverdieners is terwijl hij amper op de VRT te zien was. In Story heeft de presentator nu voor het eerst gereageerd op alle kritiek.

We hebben er lang op moeten wachten maar op zaterdag 4 februari is het eindelijk zover: dan zien we Niels Destadsbader voor het eerst in een grote entertainmentshow op Eén want dan gaat ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ van start.

De presentator kreeg de afgelopen tijd dan ook veel kritiek te slikken. Maar spijt heeft hij niet van zijn overstap naar de VRT. “Nee, hoor, het zou ook heel vroeg zijn om daar nu al spijt van te hebben. Er was wel al ‘Zomerhit’ en ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’, maar zo’n grote entertainmentshow, waar de mensen naar uitkeken, heeft inderdaad even op zich laten wachten”, aldus Niels.

De presentator geeft ook toe dat hij het moeilijk had met alle kritiek. “Kritiek krijgen hoort erbij maar is nooit leuk. Zeker niet als die onterecht is en als er dingen worden geschreven die niet waar zijn. En ik heb heel veel dingen gelezen die niet kloppen”, bekent Niels. “En ook al heb je dan wel een dik vel, dat laat je niet koud”, geeft hij toe. Toch blijft hij positief. “Ik wil vooral vooruit kijken. Het heeft heel weinig zin om daar je energie in te steken”, besluit de presentator.

Laatste nieuws