Kijkers geschokt door gedrag Niels Destadsbader: "Geen manieren!" Nieuws
Nieuws

Kijkers geschokt door gedrag Niels Destadsbader: "Geen manieren!"

Kijkers geschokt door gedrag Niels Destadsbader: "Geen manieren!"

Afgelopen zondag konden we kijken naar de tweede aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Daar kon uiteraard Niels Destadsbader niet ontbreken, maar die krijgt nu bakken kritiek te slikken.

VTM deelde namelijk een video van zijn optreden tijdens 'Tien Om Te Zien'. Daar hebben veel toeschouwers van genoten, maar er zijn ook heel wat mensen die niet zo tevreden zijn met zijn passage. Niels zong zijn hit 'Ik Neem Er Eén' en ging op een bepaald moment het publiek in. Daarbij gaf hij een vrouw een duwtje zodat hij op de dranghekken kon gaan staan.

Maar dat moment is dus niet in goede aarde gevallen bij het publiek. Op sociale media wordt hij bedolven onder de kritiek. "Heeft hij nu iemand weggeduwd?", "Onvriendelijke mens. Zo iemand wegduwen", "Heel onvriendelijke die pipo", "Die denkt zeker ook dat hij God in hoogsteigen persoon is. Manieren kent die blijkbaar niet!", "Teveel streken", "Dat meisje zo brutaal wegduwen, arrogantie ten top" en "Die vrouw wegduwen als een stuk vuil, dikke nek!", klinkt het in de reacties.

Maar anderen nemen het ook voor Niels op. "Dat meisje vond dat helemaal niet erg … Ze stond er na 2 seconden opnieuw met een big smile. Ik denk dat veel mensen reageren om toch maar iets negatiefs te zeggen" en "Top Niels, er is niets gebeurd dus niets van aantrekken. Topartiest", klinkt het onder meer. Het bewuste moment speelt zich af rond minuut 2:30.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws