Niels Destadsbader gebroken van verdriet door overlijden van dierbare Nieuws
Nieuws

Niels Destadsbader gebroken van verdriet door overlijden van dierbare

Niels Destadsbader gebroken van verdriet door overlijden van dierbare

Niels Destadsbader deelt een aangrijpende post op sociale media. De zanger herdenkt namelijk zijn geliefde vriend en collega Johny Voners, die drie jaar geleden gestorven is.

17 maart is een emotionele dag voor Niels Destadsbader. Op die dag kreeg de zanger drie jaar geleden te horen dat Johny Voners gestorven was op 74-jarige leeftijd. De acteur stierf aan de gevolgen van huidkanker. Niels en Johny stonden samen op de set van de VRT-sitcom ‘FC De Kampioenen’.

Velen kennen Johny dan ook beter als Xavier Waterslaeghers. De acteur vertolkte bijna dertig jaar die rol. Ook Niels schitterde in 'FC De Kampioenen'. Hij speelde in de populaire reeks het personage Ronald 'Ronaldinho' Decocq. Om zijn overleden collega te herdenken, deelt Niels nu iets moois op zijn Instagramverhaal.

Zo post het VRT-gezicht een prachtig kiekje van hun tweetjes. Boven de selfie schrijft Niels ook nog de datum waarop Johny overleden is en hij voegt er nog een sterretje aan toe. We wensen de zanger veel sterkte toe met dit pijnlijke verlies.

Niels Destadsbader gebroken van verdriet door overlijden van dierbare

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws