Niels Destadsbader en Dieter Coppens doen grootse plannen uit de doeken: “Volledig naakt” Nieuws
Nieuws

Niels Destadsbader en Dieter Coppens doen grootse plannen uit de doeken: “Volledig naakt”

Niels Destadsbader en Dieter Coppens doen grootse plannen uit de doeken: “Volledig naakt”

Niels Destadsbader en Dieter Coppens zetten zich in voor het goede doel. En dat doen ze wel op een heel bijzondere manier.

Niels en Dieter hebben grote plannen, want ze willen de aandacht vestigen op mannenkankers. “Mannenkankers bespreekbaar maken, want dat gebeurt nog altijd veel te weinig”, schrijft Niels op Instagram. “Dat zagen we ook toen onze eigen papa’s ermee geconfronteerd werden. En dat is nergens voor nodig”, voegt hij toe.

Daarom gaan Niels en Dieter, samen met 6 andere bekende gezichten, een speciale show neerzetten. Ze zullen namelijk allemaal uit de kleren gaan. Voor het nieuwe programma ‘Alles in de strijd’ worden ze opgeleid tot echte strippers. De bekende mannen zullen zich dus bloot geven om het taboe te doorbreken. Het programma is te zien vanaf 20 oktober op Eén.

De volgers van Niels laten weten dat ze het een goed concept vinden. “Wat een tof initiatief”, “Jullie gaan dat zo goed doen, heel erg fier” en “Wat goed dat je meewerkt om mannenkankers bespreekbaar te maken”, reageren ze. Anderen zijn dan weer vooral benieuwd naar hun stripact. “Dat moeten we zien hé”, “Dat die mannen naakt gaan is mooi meegenomen”, en “Niels en Dieter uit de kleren, hmmm”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws