Niels Destadsbader en deze andere 7 verrassende namen zijn te gast in 'Viva la feta' Nieuws
Nieuws

Niels Destadsbader en deze andere 7 verrassende namen zijn te gast in 'Viva la feta'

Niels Destadsbader en deze andere 7 verrassende namen zijn te gast in 'Viva la feta'

In september trokken Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham weer naar Griekenland voor het tweede seizoen van ‘Viva la feta’. Eerder raakte al bekend dat acteur Wim Willaert en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden zouden afzakken naar Griekenland. Nu raakten ook de andere namen bekend.

In ‘Viva la feta’ nodigen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham telkens een bekende Vlaming uit in hun prachtige vakantiehuis in Sifnos om hen beter te leren kennen. De BV’s verblijven er 48 uur lang.

Nu raakten ook alle namen bekend die zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen. Naast Wim Willaert en Annelies Verlinden, zullen ook Niels Destadsbader, Bart Peeters en Kate Ryan een bezoekje brengen aan Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. Dat schrijf Het Nieuwsblad. Maar er komen ook nog enkele verrassende namen langs.

Zo trekt antiekhandelaar Paul De Grande, bekend van ‘Stukken van Mensen', naar Sifnos en ook de 77-jarige columniste Mia Doornaert maakt haar opwachting. Tot slot komt ook Brandon Wen langs. Hij is een Amerikaanse modeontwerper die sinds vorig jaar artistiek directeur is van de Antwerpse Modeacademie. Wanneer het nieuwe seizoen van 'Viva la feta' van start gaat op Play4, is voorlopig nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws