Nicol Kremers gaat door de knieën en laat haar borsten dan toch zien Nieuws
Nieuws

Nicol Kremers gaat door de knieën en laat haar borsten dan toch zien

Nicol Kremers gaat door de knieën en laat haar borsten dan toch zien

Nicol Kremers zit na haar breuk met Peter Gillis op OnlyFans. Ze moet nu namelijk zelf voor haar geld zorgen en dat lukt aardig door zich enigszins letterlijk bloot te geven op OnlyFans.

Nicol heeft al meer dan 10.000 abonnees die 20 euro per maand betalen voor de foto's van Nicol. Daardoor heeft ze al 100.000 euro verdiend, want de helft moet ze afstaan aan het platform zelf. Nicol vindt het alvast prima om uit de kleren te gaan, maar ze krijgt wel het verwijt te preuts te zijn.

Nicol heeft nu echter een oplossing voor mensen die echt haar borsten en meer willen zien. Zij kunnen namelijk voor 15 euro extra foto's te zien krijgen. Ze moeten dus nog wel een flink stuk extra betalen om de boezem van Nicol te ontbloten. Afgelopen weekend heeft Nicol alvast een shoot gehouden voor haar fans en op Instagram Stories liet ze al een voorproefje zien. En jawel, het bovenste is uit.

Nicol Kremers gaat door de knieën en laat haar borsten dan toch zien
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws