Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' verscheurd van verdriet na verlies dierbare: "Slaap zacht" Nieuws
Nieuws

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' verscheurd van verdriet na verlies dierbare: "Slaap zacht"

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' verscheurd van verdriet na verlies dierbare: "Slaap zacht"

Nick Laenen, die je nog kan kennen van zijn deelname aan 'Blind Getrouwd', is in diepe rouw. Dat laat hij weten via Instagram.

Nick Laenen heeft enkele moeilijke maanden achter de rug. De 'Blind Getrouwd'-kandidaat liep begin december malaria op tijdens zijn werktrip naar Liberia. Malaria is een tropische ziekte die wordt veroorzaakt door parasieten die het lichaam kunnen binnenkomen via een muggenbeet.

Ondertussen is Nick aan de beterhand maar nu heeft de steward opnieuw zeer droevig nieuws gedeeld op zijn Instagramverhaal. Zo heeft Nick zopas afscheid moeten nemen van een van zijn collega's.

"Slaap zacht liefste Veronique!", schrijft hij op Instagram. "De leukste en liefste lach, elke vlucht!", gaat hij verder. "Stewardessen gaan niet dood, ze vliegen gewoon hoger", staat er ook nog te lezen op zijn Instagramverhaal. Wij wensen hem alvast veel sterkte met dit zware verlies.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws