Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' stelt voor het eerst nieuwe vriend voor: ex-man Christophe heeft bijzondere reactie klaar Nieuws
Nieuws

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' stelt voor het eerst nieuwe vriend voor: ex-man Christophe heeft bijzondere reactie klaar

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' stelt voor het eerst nieuwe vriend voor: ex-man Christophe heeft bijzondere reactie klaar

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' liet een tijdje geleden al weten dat hij een nieuwe vriend heeft, maar veel wilde hij daar toen niet over kwijt. Nu heeft de 'Blind Getrouwd'-kandidaat op Instagram toch wat meer prijsgegeven over de nieuwe liefde van zijn leven.

Nick Laenen is al een tijdje opnieuw verliefd. Wie de gelukkige precies is, wil Nick liever niet aan de grote klok hangen. “Het was míjn keuze om deel te nemen aan ‘Blind Getrouwd’. Met de nadelen die met bekendheid gepaard gaan, wil ik mijn lief niet belasten”, zei Nick daar eerder over.

Maar nu heeft hij wel voor het eerst een reeks foto's van hem en zijn nieuwe lover gedeeld op Instagram. En dat had een bijzondere reden: Nick en zijn nieuwe vriend zijn namelijk één jaar samen. Nick krijgt dan ook heel wat felicitaties van zijn volgers.

"Proficiat toppers", lezen we meermaals in de reacties. Ook zijn ex-man Christophe Ramont, die hij leerde kennen via 'Blind Getrouwd', had een bijzondere reactie klaar. "Ik zeg altijd 'Als je die eerste 7 weken overleeft, dan zit het wel goed'. Proficiat, lieverds." Daarmee doelt Christophe natuurlijk op hun deelname aan 'Blind Getrouwd', dat helaas geen succes werd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws