Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' en zijn nieuwe vriend hebben prachtig nieuws: "Proficiat samen!" Nieuws
Nieuws

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' en zijn nieuwe vriend hebben prachtig nieuws: "Proficiat samen!"

Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' en zijn nieuwe vriend hebben prachtig nieuws: "Proficiat samen!"

In september 2021 maakte Nick Laenen bekend dat hij een nieuwe relatie heeft na het ‘Blind Getrouwd’-avontuur met Christophe Ramont. Nu laat hij op Instagram weten dat ze samen een grote stap hebben gezet en al snel krijgt hij heel veel reacties binnen van zijn volgers.

Nick Laenen kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. In 2020 stapte hij in het huwelijksbootje met Christophe Ramont, maar uiteindelijk sloeg de vonk toch niet over. Tijdens het finale keuzemoment zeiden ze allebei ‘nee’, maar de twee kunnen het wel nog goed met elkaar vinden. Zo zijn ze nog steeds goede vrienden.

Zo’n jaar na ‘Blind Getrouwd’ verklapte Nick dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden. Enkele maanden geleden onthulde hij ook al groot nieuws over zijn relatie. “Yes, we hebben een huis gekocht. Ik kan niet wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen. Grote stap met de liefde van mijn leven”, schreef hij toen op zijn Instagrampagina.

Nu deelt Nick alweer heuglijk nieuws. Zo post hij een foto samen met zijn vriend in hun nieuwe stekje, want ze hebben eindelijk de sleutel in ontvangst mogen nemen. “Officieel ons huis!”, klinkt het enthousiast. “Klaar voor geweldige momenten samen”, voegt Nick er nog aan toe. Ook zijn volgers zijn heel blij voor het koppeltje. “Oh, wat leuk!”, “Proficiat!”, “Super” en “Veel geluk samen”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws