Nick eerlijk over afloop 'Blind Getrouwd'-avontuur van Jana en Christiaan: "Dat wordt écht een probleem" Nieuws
Nieuws

Nick eerlijk over afloop 'Blind Getrouwd'-avontuur van Jana en Christiaan: "Dat wordt écht een probleem"

Nick eerlijk over afloop 'Blind Getrouwd'-avontuur van Jana en Christiaan: "Dat wordt écht een probleem"

Morgen is het zover. De laatste twee beslissingsmomenten in ‘Blind Getrouwd’. Nick Laenen voorspelt nu al de uitkomst voor Jana en Christiaan.

‘Blind Getrouwd’ loopt bijna ten einde, maar er komen nog 2 belangrijke momenten aan. Morgen krijgen we eindelijk het beslissingsmoment van Jiri en Florence en van Jana en Christiaan te zien. Vorige week had Nick Laenen 2 op 2 op zijn pronostiek, dus Het Laatste Nieuws is opnieuw naar zijn mening gaan vragen.

“Ik ben fan. Ik vind dat een heel mooi koppel”, bekent Nick. Ook vond hij de tip van expert Wim om seks te hebben geniaal. “Bij ons probeerde hij dat ook, maar bij ons is dat niet gelukt”, onthult hij. Toch heeft hij een duidelijk antwoord op de vraag of Jana en Christiaan samen zullen blijven. “Ik zie het wel gebeuren”, zegt hij.

Volgens Nick blijven ze getrouwd, maar er is wel een heel groot probleem: de afstand. “Dat was bij Candice en Marijn ook en uiteindelijk was dat ook de oorzaak van de breuk, denk ik”, vertelt Nick. “Dat wordt écht nog een groot probleem”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws