Net op dag van begrafenis van de Queen lekt er vreselijk nieuws uit over prins Harry Nieuws
Nieuws

Net op dag van begrafenis van de Queen lekt er vreselijk nieuws uit over prins Harry

Net op dag van begrafenis van de Queen lekt er vreselijk nieuws uit over prins Harry

Volgens de Britse krant The Telegraph zou de Britse prins Harry pas vijf minuten voor de officiële aankondiging ingelicht zijn over het overlijden de Queen door zijn vader koning Charles. Premier Liz Truss wist het nieuws al twee uur eerder dan kleinzoon Harry.

In de ochtend stond er een helikopter klaar voor Charles om over te vliegen naar het Schotse Balmoral, waar het erg slecht ging met zijn moeder. Later belde Charles naar zijn zonen William en Harry dat ze zich naar Schotland moesten haasten omdat hun grootmoeder het allicht niet zou halen.

Vermoedelijk kreeg prins Harry dat telefoontje pas een tijdje na prins William. Prins Harry vertrok om 17.35 uur vanop Luton Airport. Dat is een uur nadat premier Truss op de hoogte werd gesteld. Het is niet duidelijk waarom Harry pas zo laat ingelicht werd.

Volgens een koninklijke woordvoerder werd Harry op dezelfde manier behandeld als de andere familieleden. Het is echter een publiek geheim dat de relatie tussen koning Charles en Harry flink verzuurd is vanwege zijn huwelijk met Meghan Markle.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws