ShowbizzTime

Nederlandse royals Willem-Alexander, Máxima en Amalia zetten luxehotel op stelten: “Lam van de wijn”

Willem-Alexander, Maxima & Amalia
I Foto: Photonews I
door Redactie

De Nederlandse koning Willem-Alexander, zijn vrouw Máxima en kroonprinses Amalia hebben het bont gemaakt in een hotel in Apeldoorn. Dat vertelt een anonieme bron aan juicekanaal Reality.FBI

Prinses Amalia woont niet meer in haar studentenhuis in Amsterdam doordat ze bedreigingen kreeg. De perfecte gelegenheid dus om even op hotel te gaan, dacht de familie. Een volger vertelt aan Reality.FBI dat Amalia gespot was in een luxehotel samen met Beatrix, Willem-Alexander en Máxima. 

Wat ze juist in Apeldoorn deden, is niet duidelijk. Wat wel bekend is, is dat Willem-Alexander, Máxima en Amalia er de bloemetjes hebben buitengezet. “Uiteindelijk was Amalia lam van de wijn, zat Máxima alleen maar te dansen en was Willem-Alexander telkens aan het vragen om de laatste gin-tonic”, klinkt het. 

Helaas zijn er geen beelden van het feestje, want volgens Reality.FBI moest iedereen van het personeel zijn telefoon inleveren. Zo probeert de familie te vermijden dat er foto’s gemaakt worden. Toch kan het juicekanaal het niet laten om een oproep te doen. “Zijn hier toch beelden van? Let me know!”

Instagramverhaal Reality.FBI

Laatste nieuws