Nederlands koningshuis overstelpt met kritiek nadat ze kerstkaart met hondje delen: "Mag ook wel eens gewassen worden" Nieuws
Nieuws

Nederlands koningshuis overstelpt met kritiek nadat ze kerstkaart met hondje delen: "Mag ook wel eens gewassen worden"

Nederlands koningshuis overstelpt met kritiek nadat ze kerstkaart met hondje delen: "Mag ook wel eens gewassen worden"

Het eindejaar komt steeds dichterbij. Dat betekent ook dat de koningshuizen hun jaarlijkse kerstkaart versturen. Enkele dagen na koning Filip en koningin Mathilde is het nu de beurt aan het Nederlandse koningshuis. Maar hun kerskaart stuit nu op heel wat kritiek.

Net zoals koning Filip en koningin Mathilde poseren koning Willem-Alexander en koningin Máxima samen met hun kinderen én hun hond op hun gloednieuwe kerstkaart. “Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2023", staat er te lezen in het onderschrift bij de foto op Instagram.

Bij ons kregen Filip en Mathilde heel wat lof omdat ze hun honden mee lieten poseren op hun kerstkaart, maar dat is een heel ander verhaal bij Willem-Alexander en Máxima. Zij worden overstelpt met kritiek. Zo vinden velen het niet kunnen dat hun hondje er zo vuil uitziet op de foto.

“Wat een vieze hond”, “Hondje mocht wel even gewassen worden" en "Hondje had wel even naar het trimsalon gemogen voor een goede knip- en wasbeurt", klinkt het onder meer in de reacties onder de foto. Al zijn sommigen het daar niet mee eens. "Het hondje maakt de foto af!“ en "Dat hondje is zo schattig”, schrijven enkele andere royaltyfans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws