Nathalie Meskens krijgt erg slecht nieuws te horen: "Altijd geweten" Nieuws
Nieuws

Nathalie Meskens krijgt erg slecht nieuws te horen: "Altijd geweten"

Nathalie Meskens krijgt erg slecht nieuws te horen: "Altijd geweten"

Nathalie Meskens bracht onlangs haar zelfgeschreven debuutsingle ‘You Knocked Down My Walls’ uit. Dat deed ze onder haar artiestennaam MSKNS. Maar dat nummer wordt nu amper gedraaid op de radio.

De debuutsingle van Nathalie Meskens is allesbehalve een groot succes. Ze haalde de Ultratop niet en ook haar optreden in 'Tien Om Te Zien' passeerde bijna geruisloos. En dat heeft volgens muziekexperts een belangrijke reden.

Zo is ‘You Knocked Down My Walls’ wel een goede song, maar blijft hij niet hangen. "Ik kreeg een heel tof gevoel van het nummer. Ik zou zelfs durven zeggen: ‘radiovriendelijk’. Maar als ik mezelf dan de vraag stel of er iets van het nummer blijft hangen, dan zou ik eerder zeggen van niet", vertelt muziekexpert Jeroen D’hoe aan Het Laatste Nieuws.

"De song is een heel mooi albumnummer, maar er zit niet echt iets opvallends in”, gaat D’hoe nog verder. Nathalie Meskens laat het alvast niet aan haar hart komen. "De reacties van vrienden en kennissen zijn heel lovend en dat vind ik eerlijk gezegd nog belangrijker dan hitparadesucces. Zoals: ‘Ik heb altijd geweten dat je een goede zangeres bent'", aldus Nathalie in Dag Allemaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws