Nathalie Meskens helemaal van slag na uitspraak van Kürt Rogiers: "Dit is slikken" Nieuws
Nieuws

Nathalie Meskens helemaal van slag na uitspraak van Kürt Rogiers: "Dit is slikken"

Nathalie Meskens helemaal van slag na uitspraak van Kürt Rogiers: "Dit is slikken"

Alles is anders nu Nathalie Meskens kinderen heeft. Ze geniet van haar tijd samen met dochtertje Lima en zoontje Loé. Het gaat namelijk heel snel.

Nathalie Meskens kreeg een waarschuwing van Kürt Rogiers, die bij haar nogal hard is binnengekomen. "Onlangs zei ik tegen Kürt Rogiers: ‘Amai, je kinderen zijn vrouwen geworden.’ Waarop hij antwoordde: ‘Nathalie, vanaf dat ze naar school gaan is het gedaan. Dan zijn ze niet meer van jou.’ Dat was even slikken", vertelt Nathalie in Story.

Al is Nathalie nog niet in paniek. “Lima gaat nog niet naar het middelbaar, hé", zegt ze. "We kunnen nog altijd het leven leiden van voordien. Nadim en ik reizen veel met de kleintjes omdat we het belangrijk vinden dat ze zoveel mogelijk indrukken meekrijgen."

Straks gaat Lima dus voor het eerst naar school gaan. De keuze voor de school is al bepaald. "In een schooltje achter onze hoek, in hetzelfde gebouw als waar nu de crèche is. Dat is echt nog zo’n authentiek wijkschooltje. Het was bijna verdwenen, maar de gemeente heeft de school overgekocht, waardoor die kan blijven bestaan", legt Nathalie uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws