ShowbizzTime

Nathalie Meskens doet iedereen smelten met prachtige beelden van haar kindjes, Ruth Beeckmans moet wat kwijt

Nathalie Meskens
I Foto: Photonews I
door Redactie

Nathalie Meskens heeft ondertussen al 2 kindjes. Samen met Lima en Loé geniet ze van wat quality time en daar deelt ze een heel lief filmpje van.

Op haar Instagrampagina plaatst Nathalie een schattige video waarin ze samen met haar 2 kindjes geniet van een massage. “Vermits mijn 2 kids genieters zijn, geef ik ze dus met plezier een voetmassage. Heerlijke quality time waar je ook ongestoord wat kan staren en genieten van hoe cute ze zijn”, schrijft ze erbij.

In het filmpje zien we eerst Loé, haar jongste kindje, een massage krijgen van zowel mama Nathalie als grote zus Lima. “Dat is leuk hé Loé”, zegt Nathalie. Vervolgens is het dan de beurt aan Lima. “Mama vindt dat ook lekker, een voetmassage”, verklapt ze, maar Nathalie zal toch haar eigen voeten moeten masseren. 

Nathalie en haar 2 kindjes lijken het alvast naar hun zin te hebben. Ook haar volgers vinden de video geweldig. “Zalig”, reageert Dina Tersago. Ruth Beeckmans plaatst enkele hartjes in de commentaren. “Heerlijk”, “Zo prachtig”, “Wat een cuties”, “Veel te schattig” en “Zalige momentjes zijn dat”, reageren enkele andere volgers nog. 

Laatste nieuws