Nathalie Meskens begaat immense flater in 'Beste Kijkers': "Hoe is dit mogelijk!" Nieuws
Nieuws

Nathalie Meskens begaat immense flater in 'Beste Kijkers': "Hoe is dit mogelijk!"

Nathalie Meskens begaat immense flater in 'Beste Kijkers': "Hoe is dit mogelijk!"

Op woensdag 7 september ging het nieuwe seizoen van 'Beste Kijkers' van start. Voor de negende keer op rij was Nathalie Meskens de presentatrice van dienst. Maar ook na negen jaar kan er al eens iets mislopen.

Zo verklapte Nathalie Meskens per ongeluk het goede antwoord in een nieuwe ronde. Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en William Boeva moesten een artiest raden, maar vonden die niet meteen. Nathalie gaf nog een derde tip, waarna Julie het antwoord raadt. "Bruce Springsteen", zegt ietwat twijfelend.

Nathalie bevestigt dat ze net het juiste antwoord gezegd heeft. “De tijd is om en ik heb het goeie antwoord gehoord!”, roept de presentatrice uit. Maar de kandidaten moesten het goede antwoord nog opschrijven op een bordje. “Oh nee shit, ik heb het spel verkeerd gespeeld. Hoe is dat nu mogelijk!”, roept Nathalie het uit, waarna de kandidaten hun bordjes tonen met het antwoord.

"Negen seizoenen heb ik dit programma gedaan ... Dan komen ze met een nieuwe ronde en dan doe je dat helemaal verkeerd", gaat ze verder terwijl iedereen in lachen uitbarst. "Na deze flater van jewelste heb ik zomaar twee punten gegeven aan de kandidaten. Maar soit", besluit de presentatrice waarna ze verdergaat met de show.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws