Natalia spreekt openlijk over zware periode: "Dit is heel heftig" Nieuws
Nieuws

Natalia spreekt openlijk over zware periode: "Dit is heel heftig"

Natalia spreekt openlijk over zware periode: "Dit is heel heftig"

Natalia heeft intussen twee kinderen met Bobbi-Loua en Apollo. De aanpassing van één naar twee kinderen is groter dan van geen naar één, zo vertelt de zangeres.

"Eentje ging bij ons gewoon mee in het dagelijkse leven", legt Natalia uit in Story. "Dat was peanuts, ook omdat Bobbi-Loua redelijk snel doorsliep. Maar een tweede erbij is heel heftig, dat hebben ze me vooraf niet verteld."

Gelukkig voor Natalia slaapt Apollo ook al goed door 's nachts. "Hij is nu negen maanden en slaapt door sinds drie maanden. Ik voel me steeds fitter worden", aldus Natalia.

Ze houdt zichzelf goed in vorm. Dat doet ze naar eigen zeggen door dagelijks tien minuten in de zetel te liggen en aan niets te denken. Daarnaast sport ze veel. Dat doet ze vaak samen met haar vriend Frederik. "Frederik en ik fietsen en zwemmen regelmatig samen, ook een ideale manier om bij te praten", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws