Natalia is verloofd: op deze bijzondere manier vroeg haar vriend Frederik haar ten huwelijk Nieuws
Nieuws

Natalia is verloofd: op deze bijzondere manier vroeg haar vriend Frederik haar ten huwelijk

Natalia is verloofd: op deze bijzondere manier vroeg haar vriend Frederik haar ten huwelijk

Zangeres Natalia is verloofd met haar partner Frederik. Dat heuglijke nieuws maakte de zangeres zopas zelf bekend op Instagram.

"Vandaag twee weken geleden … Klaar om met jullie iets te delen …", begint Natalia haar bericht op Instagram. De zangeres werd twee weken geleden namelijk ten huwelijk gevraagd door haar partner. "Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats!"

Frederik en Natalia vertoefden twee weken geleden in Jordanië. Daar liepen ze de Halve Marathon des Sables, een loodzware tocht door de woestijn van Jordanië. Het is op die plek dat Frederik Natalia ten huwelijk vroeg.

"En ik zei 'JA'! Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen en de cirkel rond maken. Dus mijn liefje dacht, laat ons nog eens iets zot doen! Wij gaan dan echt man en vrouw zijn hè", schrijft de zangeres. Natalia en haar partner Frederik zijn inmiddels vier jaar samen en kregen ook al twee kindjes samen: dochtertje Bobbi-Loua en zoontje Apollo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws