Natalia is nog maar net verloofd maar heeft nu alweer bijzonder nieuws te melden: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Natalia is nog maar net verloofd maar heeft nu alweer bijzonder nieuws te melden: "Proficiat!"

Natalia is nog maar net verloofd maar heeft nu alweer bijzonder nieuws te melden: "Proficiat!"

Nog maar pas maakte Natalia bekend dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen met haar vriend Frederik Binst. Nu heeft de zangeres opnieuw iets leuks te melden.

Onlangs waren Natalia en Frederik in Jordanië, want ze namen daar deel aan een halve marathon. In de woestijn heeft Frederik de zangeres ten huwelijk gevraagd en dat heuglijke nieuws deelde Natalia zelf op haar Instagrampagina. Het koppel heeft al twee kindjes samen, een dochtertje Bobbi-Loua en een zoontje Apollo.

Niet alleen in het privéleven gaat het Natalia voor de wind. Ook als zangeres doet ze het nog steeds bijzonder goed. Binnenkort staat ze zelfs al 20 jaar op de planken en om dat te vieren heeft ze een jubileumconcert aangekondigd in de Lotto Arena op 18 november 2023. De ticketverkoop ging nog maar pas van start, maar de tickets vliegen de deur uit. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Daarom zal Natalia volgend jaar niet een keer, maar wel twee keer optreden in de Antwerpse concertzaal. Zo zullen haar fans ook op 17 november naar het ’20 year - greatest hits’-concert kunnen komen kijken. “Proficiat!”, “Tickets zijn al binnen”, “OMG!”, “Let’s go!” en “Iets voor ons”, reageren ze enthousiast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws