Natalia heeft belangrijke boodschap voor Frederik: “Het is de laatste keer” Nieuws
Nieuws

Natalia heeft belangrijke boodschap voor Frederik: “Het is de laatste keer”

Natalia heeft belangrijke boodschap voor Frederik: “Het is de laatste keer”

Natalia zal binnenkort bevallen van haar tweede kindje, een zoontje deze keer. Dochtertje Bobbi-Loua krijgt dus een broertje waarmee ze zal kunnen spelen.

“Weet je, Frederik en ik hebben lang getwijfeld of we wel voor een tweede kindje zouden gaan”, zegt Natalie in Story. “Toen we uiteindelijk de knoop hadden doorgehakt, hebben we de natuur zijn gang laten gaan en was ik binnen de twee maanden zwanger. Net als bij Bobbi-Loua. Het is zalig om weer nieuw leven in mijn buik te dragen.”

“Ik wil vooral voldoende tijd nemen om voor die tweede baby te zorgen”, zegt de zangeres. “Dat is een nieuw leven en dat gaat voor mij voor alles. Ook omdat het mijn laatste kindje is, een derde komt er niet.”

“De eerste drie maanden na de bevalling moet iedereen mij dus met rust laten en voor de rest ga ik vooral mijn gevoel en mijn hart volgen”, klinkt het. “Veel zal ook afhangen van het kindje zelf en van onze nieuwe gezinssituatie. Gelukkig heb ik met Frederik een fantastische papa en man in huis.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws