Natalia en haar kindjes vieren Halloween op een heel bijzondere manier: "Wat een schatjes!" Nieuws
Nieuws

Natalia en haar kindjes vieren Halloween op een heel bijzondere manier: "Wat een schatjes!"

Natalia en haar kindjes vieren Halloween op een heel bijzondere manier: "Wat een schatjes!"

Veel bekende Vlamingen hebben de laatste dagen hun beste kostuum aangetrokken om Halloween te vieren. Toch hebben Natalia en haar kinderen net iets anders gedaan en daar deelt de trotse mama nu enkele beelden van.

Een halloweentocht bezoeken of een enge horrorfilm kijken, daar zijn de 2 kindjes van Natalia nog net iets te jong voor. Voor haar zoontje Apollo is het zelfs de eerste keer dat hij dit feest meemaakt. Toch hadden Natalia en haar vriend Frederik iets leuk in petto voor de kindjes.

Ze hebben namelijk een fotoshoot gedaan volledig in halloweenthema. Zelfs hun hond mocht mee op te foto. Ook krijgen we enkele schattige beelden van Apollo te zien, want hij is namelijk verkleed als pompoen. De andere leden van het gezinnetje hebben dan weer geen kostuum aan, maar dat maakt het niet minder tof.

Het resultaat mag er zeker wezen en dat willen ook Natalia’s volgers aan haar laten weten. “Super met de kindjes”, “Zo mooi”, “Wat een geweldige foto’s”, “Prachtig en zo schattig” en “Omg mijn hart”, reageren ze onder meer. Ook Astrid Coppens laat een reactie achter. “Maar allé! Niet te doen”, schrijft ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws