Natalia en Frederik trekken naar het Midden-Oosten en gaan enorme uitdaging aan: “Wow, respect!” Nieuws
Nieuws

Natalia en Frederik trekken naar het Midden-Oosten en gaan enorme uitdaging aan: “Wow, respect!”

Natalia en Frederik trekken naar het Midden-Oosten en gaan enorme uitdaging aan: “Wow, respect!”

Natalia en haar vriend Frederik hebben grootse plannen. Op haar Instagrampagina doet Natalia die nu uit de doeken.

Natalia en haar vriend Frederik verwelkomden nog geen jaar geleden hun tweede kindje, Apollo. Toch is mama Natalia niet bij de pakken blijven zitten, want ze is terug volop aan het trainen. Het koppel heeft ook een doel om naar toe te werken, want ze zullen volgende week naar Jordanië vertrekken.

Daar zullen ze deelnemen aan ‘Half Marathon des Sables’. Dat is een halve marathon doorheen de prachtige landschappen van Jordanië. “Veel voorbereiding en we zijn nog steeds aan het trainen”, schrijft Natalia op haar Instagrampagina. “We worden steeds enthousiaster!”, klinkt het.

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk, want zo’n desert run valt niet te onderschatten. “Heel veel succes gewenst”, “Jullie kunnen dat”, “Prachtige uitdaging”, “Ga ervoor”, “Genieten maar”, “Chapeau dat jullie dat aandurven” en “Jullie gaan dat goed doen”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws