Nadat het noodlot toesloeg: Rani De Coninck deelt zeer aangrijpend bericht over zwaar verlies Nieuws
Nieuws

Nadat het noodlot toesloeg: Rani De Coninck deelt zeer aangrijpend bericht over zwaar verlies

Nadat het noodlot toesloeg: Rani De Coninck deelt zeer aangrijpend bericht over zwaar verlies

Rani De Coninck (52) was al een tijdje niet meer te horen op Joe. Haar radiocollega Raf Van Brussel gaf begin deze week ook meer uitleg over haar afwezigheid. Nu heeft de radiopresentatrice ook zelf gereageerd via Instagram.

“Enkele weken geleden sloeg in onze vriendenkring het noodlot toe en oude wonden zijn plots weer pijnlijk opengegaan”, stond er te lezen in de brief die de radiopresentatrice liet voorlezen door haar Joe-collega Raf Van Brussel. Met die oude wonden verwijst ze naar de dood van haar zus, die 37 jaar geleden op 23-jarige stierf in een verkeersongeval.

Nu schreef Rani ook zelf een zeer pakkend bericht op Instagram over dat zware verlies. Ze reageert daarin vooral op de vele krantenkoppen die zeiden dat de radiopresentatrice kampte met mentale problemen.

“In weerwil van de krantenkoppen wil ik hier luidkeels roepen: verdriet is geen probleem. Het wordt pas een probleem als je er een probleem van maakt en het onder de mat veegt. Dat was ook de bedoeling van mijn brief: ik wil tijd nemen om mijn verdriet te verwerken. Niet omdat mijn tranen een probleem zijn, maar omdat ik er de liefde mee wil voeden", aldus Rani.

Liefde die weent

"Dank aan iedereen om mijn rust te respecteren en samen met mij kwetsbaar te willen zijn. Want verdriet is geen probleem … Het is gewoon liefde die weent”, sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws