Na zijn recente scheiding: 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch stelt voor het eerst zijn nieuwe vriendin voor Nieuws
Nieuws

Na zijn recente scheiding: 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch stelt voor het eerst zijn nieuwe vriendin voor

Na zijn recente scheiding: 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch stelt voor het eerst zijn nieuwe vriendin voor

Acteur Jan Van den Bosch, vooral bekend van zijn rol als Zjef in 'Familie', kondigde onlangs aan dat hij opnieuw de liefde had gevonden na de pijnlijke scheiding met ex-vrouw Fran. Nu heeft de 'Familie'-acteur ook voor het eerst een foto van hem en zijn nieuwe vriendin op Instagram gedeeld.

Begin vorig jaar besloten Jan Van den Bosch en zijn vrouw Fran om een punt te zetten achter hun relatie. Fran en Jan waren maar liefst 18 jaar samen, waarvan 3 jaar getrouwd. Samen hebben ze ook twee kinderen, Lou en Sam. Die laatste is nu ook te zien in ‘Familie’ als Finn, de biologische dochter van Rudi (Werner De Smedt).

Maar nu heeft Jan Van den Bosch dus opnieuw de liefde gevonden. “Ik ben voorzichtig de eerste stappen aan het zetten binnen een nieuwe relatie”, onthulde hij twee maanden geleden in Dag Allemaal. "En dat gaat goed, maar op het gemak en met veel tijd”, aldus Jan.

Nu heeft de 'Familie'-acteur ook voor het eerst een foto van hem en zijn nieuwe vriendin gedeeld op Instagram. "Alleen maar het beste in 2023. Het wordt een topjaar!", schreef hij erbij. Helaas kunnen we zijn nieuwe vriendin nog niet helemaal bewonderen want hij deelde alleen een foto van hun schaduw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws