Na zijn plotse afscheid: zanger Luc Steeno heeft nog meer somber nieuws te melden over Will Tura Nieuws
Nieuws

Na zijn plotse afscheid: zanger Luc Steeno heeft nog meer somber nieuws te melden over Will Tura

Na zijn plotse afscheid: zanger Luc Steeno heeft nog meer somber nieuws te melden over Will Tura

Twee weken geleden kondigde zanger Will Tura (82) aan dat hij niet meer zal optreden. Toch hopen veel fans nog dat het niet om een definitief afscheid gaat. Maar helaas heeft zijn jongere collega Luc Steeno (58) nu droevig nieuws te melden voor de fans van Will Tura.

Vorige maand is er een einde gekomen aan de 65-jarige live-carrière van Will Tura, die in het echte leven Arthur Blanckaert heet. Zo stond hij op 7 maart voor de laatste keer op het podium. Maar gelukkig zal hij wel nog muziek blijven maken.

"We hebben het laatste nog niet van hem gehoord", bevestigt Luc Steeno deze week in Primo. "Hij zal nog muziek maken, voor zichzelf en misschien ook voor andere artiesten", zegt de zanger, die zijn carrière begon als Will Tura's imitator. Maar helaas heeft hij ook minder goed nieuws te melden.

Zo is Luc Steeno ervan overtuigd dat we Will Tura niet meer op een podium zullen zien. "Optreden zal hij echt niet meer doen", aldus Luc. "Ik ken hem. Als Tura een beslissing neemt, dan komt hij daar niet meer op terug. De fans zullen niet meer op een onverwachte comeback of éénmalig optreden of zo moeten hopen. Will is wat dat betreft altijd duidelijk", zegt de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws