Na zijn pijnlijke exit uit 'Big Brother': Danny meteen op gezellige date gespot met Chelsea Nieuws
Nieuws

Na zijn pijnlijke exit uit 'Big Brother': Danny meteen op gezellige date gespot met Chelsea

Na zijn pijnlijke exit uit 'Big Brother': Danny meteen op gezellige date gespot met Chelsea

Afgelopen zaterdag moesten de kijkers van 'Big Brother' helaas afscheid nemen van Danny. Zijn derde nominatie werd hem uiteindelijk fataal. Na afloop onthulde hij ook meer over wat er gaande was tussen hem en Chelsea en vandaag zijn de twee ook al op date gespot.

Na zijn exit uit het 'Big Brother'-huis liet Danny weten dat hij uitkeek naar de hereniging met Chelsea, die enkele weken geleden het huis moest verlaten. De twee voelden zich namelijk al vanaf het begin aangetrokken tot elkaar.

“Moraal van het verhaal: ik had meteen een hele goede klik met haar”, vertelde de Nederlander toen hij het huis moest verlaten. “Qua vibe was het onwijs gezellig. Ze is echt mijn type, en ik moest meteen denken aan mijn beste vriendin. Die is ook zo los, gezellig, leuk", aldus Danny.

Eerder onthulde Chelsea ook al dat ze met Danny afgesproken had om na hun avontuur samen iets te gaan drinken. En daar hebben de twee ook meteen werk van gemaakt. Zo is op hun Instagramverhaal te zien dat ze samen met de Vlaamse Judy, die als eerste het huis moest verlaten, een terrasje gingen doen. Benieuwd hoe dat gaat aflopen!

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws