Na zijn exit in 'Big Brother': Michelangelo zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over bewoners Nieuws
Nieuws

Na zijn exit in 'Big Brother': Michelangelo zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over bewoners

Na zijn exit in 'Big Brother': Michelangelo zwijgt niet langer en geeft ongezouten mening over bewoners

De 21-jarige Michelangelo uit Genk heeft afgelopen zaterdag het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Hij kreeg minder stemmen van de kijkers dan Bart en Jason. In Het Belang van Limburg blikt de Genkenaar nu terug op zijn avontuur.

“Ik ben trots dat ik het negen weken heb volgehouden", steekt Michelangelo van wal in de krant. Maar hij vindt het wel ontzettend jammer op welke manier hij het spel heeft moeten verlaten. Zo werd hij genomineerd door Danny, die in de vierde week moest vertrekken maar vorige week mocht terugkeren door het vertrek van Chiara.

"Het is spijtig dat ik eruit ben gestemd door iemand die eigenlijk al uit het spel lag”, aldus Michelangelo. De Limburger was dan ook niet blij met de terugkeer van Danny na het vertrek van Chiara. "Dat was een grote tegenvaller", bekent hij in Het Belang van Limburg.

Michelangelo hoopt dan ook dat iemand anders 'Big Brother' zal winnen. "Als ik een winnaar moet kiezen, hoop ik dat Jason of Bart met het geld naar huis gaat. Zij zijn volgens mij het meest oprecht, en geen herrieschoppers zoals heel wat anderen", aldus de 'Big Brother'-deelnemer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws